tagavai_bg

tala fou

Le falefaigaluega postdoctoral a le kamupani e faatino ai le fonotaga iloiloga o le poloketi

I le masina o Iulai 2022, na faia ai ma le manuia le fonotaga a le itumalo fa'a-postdoctoral workstation a le Zhejiang Ancient Fiber Road Green Fiber Co., Ltd. mo le fa'amae'aina o le alu ese o Dr. Ying Wang ma le ulufale mai o Dr. Yushun Lian i le iloiloga o le nofoaga.
I le fonotaga, na faia ai e Dr. Ying Wang se lipoti mulimuli i luga o le "Sauniuniga ma le Faʻaaogaina o le Fuifu Polyester Industrial Yarn" ma tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili o le poloketi, lea na faʻamaeʻa ai le sauniuniga o monomers faʻamaʻi afi faʻavae phosphorus ma maua faʻatasi- polyester ma lelei afi retardant meatotino e ala i copolymerization, ma suʻesuʻeina le tackifying faagasologa talafeagai.Fai mai Dr. Ying Wang o le a ia suʻesuʻeina atili meatotino ma le viliina o le polyester faʻafefe afi, faʻapea foʻi ma le fausaga ma le faʻaogaina o vulu fale gaosi oloa.

talafou1
talafou2

Na tuuina mai e Dr. Lian Yushun se lipoti o loʻo oʻo mai ma le puipuiga i luga o le poloketi suʻesuʻe "Suʻesuʻega i luga o le faʻaogaina o maea faʻamauga polyester malosi i le inisinia o le gataifale".Na tuuina mai e Dr. Lian se auiliiliga auiliili o le talaaga o le galuega suʻesuʻe, le tulaga o loʻo i ai nei o le suʻesuʻega, le taua o le suʻesuʻega, ma lipotia foi i luga o le galuega autu o suʻesuʻega na faia e ia, o faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa, fofo ma faʻafouina fou, faiga fa'alapotopotoga, fa'atupeina o su'esu'ega ma fa'asologa.
Ina ua maeʻa ona fai ni fesili ma faʻatalanoaina autu o suʻesuʻega a fomaʻi e toʻalua, na taʻua ai e le au suʻesuʻega o suʻesuʻega a Dr. Ying Wang ma mea na ausia na ausia ai manaʻoga mo le tuua o le ofisa ma malilie e tatau ona tuua e Dr. Ying Wang le nofoaga.O le poloketi a Dr. Lian Yushun na matua lauiloa i tulaga o le mulimuli i nofoaga vevela o le faasaienisi ma tekinolosi ma le faʻalauiloaina o le faʻatinoina o taunuʻuga faasaienisi ma tekinolosi, o lea na faʻatagaina ai o ia e ulufale i le nofoaga.
O le fale faigaluega post-doctoral o se taumafaiga taua e faʻalauiloa ai taleni maualuga, faʻalauteleina le fanua o galuega suʻesuʻe faʻasaienisi ma faʻaleleia le gafatia o faʻasaienisi ma tekonolosi fou i le Itumalo o Yueyang.O le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa e le kamupani le suiga o taunuʻuga faʻasaienisi ma tekonolosi post-doctoral ma tuʻuina atu le lagolago malosi a le tagata ma le atamai mo le atinaʻeina ma le tauvaga a le kamupani.


Taimi meli: Sep-15-2022